vin. nov. 27th, 2020
vreau-serviciu

Pe parcursul timpului, ți-am arătat calea și modalitatea prin care să îți obții calificarea dorită și felul în care poți să îți atingi visul de a deveni un bun profesionist. Ți-am scris despre emoții, momente sau realități care, sperăm noi, te-au ajutat să îți fie mai ușor în procesul de școlarizare sau de examinare. Am fost lângă tine și te-am sprijinit emoțional să treci cu bine momentul și să îți îndeplinești visul de a fi șofer.

Însă știm că au fost momente în care te-ai gândit despre cum ar fi să conduci un camion. Știm că pentru tine a fost doar o idee, despre cum ar fi. Un gând, care acum poate deveni o realitate de care acum ești mai aproape ca oricând.

Îți spunem și de ce. Te-ai gândit vreodată ca, la numai 18 ani, poți să călătorești prin toată Europa și să fii plătit pentru asta? De aceea, citește cu atenție ce urmează.

Dintr-o dată, legislația se schimbă. Acum, poți să fii șofer de camion și de la 18 ani. Adică, îți poti îndeplini visul mai devreme. Și tot mai devreme și nesperat de repede, coșmarul mersului cu bicicleta sau al cutiei cu livrări la domiciliu va înceta și va începe realitatea ta. O realitate în care poți să câștigi bine, să mergi prin toată Europa și să cunoști oameni, locuri și obiceiuri. Asa-i că sună bine?

Îți spunem un secret: vezi că poți începe școala și de la 17 ani. În a doua zi de cum împlinești 18 ani, poți să dai examen.

Dincolo de asta, îți mai spunem ceva: de ce anume ai nevoie, cât și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, noi le știm. Suntem conectați cu autoritățile și cu angajatorii de top din țară sau din străinătate și vom face demersurile necesare pentru locul tău de muncă viitor.

Prin campania ” VREAU SERVICIU” lansată de noi, locul tău de muncă este asigurat și bine plătit. Tot ce trebuie să faci este să ne cauți, pentru că o să intri într-un proces ireversibil și cu sens unic. Drumurile din România și din Europa vor fi doar ale tale. Poveștile altora pot fi și poveștile tale, pentru acum poți deveni șofer de camion, cât ai zice „camion”.

Caută-ne la sediile noastre și vei vedea că ești mai aproape de visul tău, ca niciodată!

By alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *