sâm. nov. 28th, 2020
permis-auto

In materialele care urmeaza, o sa iti explicam. Si avem credinta ca te vom convinge. Te vom convinge sa incerci, pentru ca nu este imposibil si nici irealizabil.


Obtinerea permisului de conducere este un proces in care se regasesc multe concepte pe care ne propunem sa le scoatem la suprafata, pentru ca tie sa iti fie mai usor sa le intelegi pentru a ajunge sa iti indeplinesti visul de a deveni conducator auto. Un conducator auto responsabil si disciplinat, adica acel sofer pe care il dorim cu totii sa fie in trafic langa noi.

Obtinerea permisul de conducere nu este imposibila si nici irealizabila. Stand in statia de autobuz sau in dreapta soferului, nu o sa stii niciodata cum este. Tu trebuie sa hotarasti ce si cum, independent de ce iti spun cei din jurul tau. Emotii, descurajare, ….sunt atribute pe care trebuie sa le abandonezi, iar calea este simpla: trebuie sa incepi.

Daca faci scenarii, nu vei reusi. Noi iti spunem ca trebuie sa incepi de undeva, adica de aici, (se pune link la adresele centrelor) iar primul pas este sa incepi, pentru ca intrat in procesul de scolarizare impreuna cu noi, vei ajunge la visul tau.

Iti mai spunem ceva: uita-te pe strada. Toti cei care conduc acum au avut un vis, care acum a devenit realitate. O realitate din care si tu poti sa faci parte acum. Nu ieri, nu maine sau luna viitoare.
Nu vii la scoala noastra pentru ca stii sa conduci. Incepi scoala pentru ca nu stii. Fa primul pas si vino sa incepi. Este cel mai greu moment din tot procesul de scolarizare pe care trebuie sa il faci. Noi existam si te asteptam cu tot ce ai nevoie, pentru ca tot ce iti imaginezi sa devina realitate. Suntem tot ce trebuie pentru ca visul tau de a deveni sofer sa se intample.

Iti vom explica asadar, multe din realitatile si starile de lucruri care va trebui sa le parcurgem impreuna. Vom vorbi despre emotii, despre strategii sau despre ce trebuie sa faci sau sa nu faci in procesul de scolarizare si examinare. Ne vom asigura ca vei intelege, ca iti vei insusi ceea ce trebuie in mod suficient si simplu, pentru ca visul tau sa se indeplineasca. Urmareste-ne (link-uri pe retele sociale, alte site-uri, etc)!

By alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *