lun. nov. 30th, 2020

Despre

CDI GRUP – Școala de șoferi și atestate profesionale – Categoriile A, AM, A1, A2, B, C, CE, D

Școala de șoferi dispune de autovehicule moderne și de un personal cu instructori specializati, avand experiență în domeniu.

Persoanele care doresc sa exercite ocupatia de conducatori auto, manageri de transport profesori de legislatie rutiera sau de instructori de conducere auto, trebuie sa detina un nivel minim de cunostinte necesare desfasurarii profesiilor mentionate, fiind obligati, potrivit legislatiei, sa detina atestate profesionale.

Atestatul sau certificatul profesional eliberat de ARR se obtine dupa promovarea unui examen teroretic si /sau unul practic.

Toti cursantii beneficiaza de consilierea necesara programarilor de la ARR pentru dobandirea atestatelor si certificatelor profesionale.

Centrele de pregatire si perfectionare profesionala din cele sase locatii pun in centrul preocuparilor lor calitatea pregatirii cursantilor, care se realizeaza individual, dupa o evaluare atenta a cunostintelor detinute si a capacitatilor intelectuale a acestora, fiind autorizate de Ministerul Transporturilor.