mar. sept. 21st, 2021
sofer de autocar sau microbuz

Orice sistem sau organizare presupune o ierarhie unde fiecare își cunoaște locul sau momentul în care se află din punct de vedere profesional. Și în transporturi există această ierarhie și de multe ori, se formează adevărate comunități, acolo unde a conduce „ceva”,  îți dă dreptul să faci parte și să fii egalul  celor din interiorul acestor stări de spirit. Locuri în online sau în offline unde bicicliști, motocicliști, taximetriști, șoferi pe dube sau grei pe camioane schimbă impresii sau povestesc experiențele prin care a trecut fiecare la un moment dat.  

Însă nimic nu poate egala supremul din transporturi: șoferul din transportul de persoane.

Să recunoaștem că responsabilitatea șoferilor de pe microbuze sau autocare, fie materială sau socială, este mare. Nu este ușor să ai grijă, mii de kilometri și zile sau nopți, de câteva zeci de persoane, fiecare cu nevoia sau dispoziția lui. De multe ori, șoferul face diferența între excursia sau călătoria reușită și una de coșmar. Ca șofer de autocar sau microbuz trebuie să știi punctele turistice sau restaurantele de pe intinerar unde se mănâncă bine, să cunoști orașele și locurile prin care treci și să duci în siguranță la destinație călătorii care îți încredințează excursia sau călătoria lor. Adică, să îndeplinești visul și dorința celor din autocarul sau microbuzul tău, de a ajunge să aibă excursia sau călătoria perfectă. Este o muncă respectată și jobul suprem care, dacă este făcut cu pricepere și îți place, îți va aduce satisfacții materiale pe măsura responsabilităților, dar și locul meritat profesional în comunitatea celor din transporturi.

De fapt, cheia succesului în viață este să faci ceea ce alții își doresc să facă. De acum, știi locul și momentul de unde poți să începi. Să începi să vezi orașe și locuri exotice, să cunoști lumea și să fii respectat. Toate aceste lucruri pot deveni simple realități atunci când munca ta este să conduci un microbuz sau autocar.

Frumusețea este că în toată realitatea asta, noi îți spunem că se poate. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la noi, sa începi școlarizarea și să vrei. Piața pentru cei care angajează șoferi de autocar sau microbuz este mare și nu uita că avem implementat programul „Vreau Serviciu”, un concept care poate să fie șansa ta. Dorința ta de a deveni șofer categoria D poate deveni o misiune și pentru noi, să te orientăm corect să ajungi acolo unde puțini îndrăznesc. Adică, să te așezăm în clubul aristocrat al celor din transportul de persoane și să faci parte din această stare de spirit. Noi avem tot ce trebuie pentru asta: bază materială, acele autobuze și autocare moderne pe care să înveți să treci de la vis la realitate, echipa și instructorii dedicați care să îți arate începutul de drum și calea către o altfel de lume. Să îți arate o lume în care puțini ajung să intre. Important este să vrei și să fii pregătit pentru ce ar putea să fie pentru tine jobul suprem, devenit realitate.

Transmitem și pe această cale un sincer „Drumuri bune!”, sutelor de șoferi de microbuz sau autocar care au avut curajul să treacă de la vis la realitate, și care acum lucrează pentru societatea noastră!

By alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *