mar. sept. 21st, 2021
categorie-permis

Uită-te cu atenție în jurul tău. Toate obiectele pe care le vezi sau le atingi, au fost asamblate într-o fabrică. Fabrica le-a ambalat, le-a pus la un moment dat pe un palet și le-a încărcat într-un camion. Un camion care a fost condus de un șofer, care a fost atestat profesional. Atestat profesional obținut după ce șoferul a absolvit o școală de șoferi categoria C. Categorie obținută numai după ce a avut dreptul să conducă un autoturism categoria B. Categorie obținută numai după ce a ajuns la o școală de șoferi.

De fapt, cu modestia care ne caracterizează, vrem să spunem că totul începe cu noi și de la noi. Este geneza în transporturi, despre cum trebuie să fii conștient de efortul celor din industrie și despre ce înseamnă transportul de marfă în viața ta. Până la livrarea cu drone sau teleportare, este o certitudine că nu există să ai cu ce înlocui un asemenea sistem. Dincolo de poveștile tehnologice și închipuirile știintifico-fantastice, din istoria pandemică recentă ne-au ramas realitățile depre hârtia igienică, drojdia și făina corespunzătoare, livrate cuminte și la timp de către șofer și camionul său.

Sfidând scenariile apocaliptice ale unora care pariau pe dispariția transportului de marfă, s-a demonstrat că un asemenea job rămâne unul în care merită să se investească energie, resurse, suflet sau emoții și aduce plata în consecință a unui salariu pe măsura efortului depus.

… apropo, în frigider mai ai ceva? Tocmai a fost aprovizionat magazinul de la colț. Cu un camion, condus de un șofer, care a absolvit o școală de șoferi ca a noastră și s-a atestat profesional, poate chiar la școala noastră sau la un centru de pregătire profesională ca al nostru.

Nu vrem să spunem că suntem alfa și omega în transporturi, însă ne mândrim cu faptul că suntem începutul care îți face viața mai ușoară mult timp de azi încolo. Restul e cancan.

By alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *