mar. sept. 21st, 2021
permis-auto-cdi

Statisticile arata ca majoritatea celor care nu promoveaza examenul auto din prima o fac din cauza probei teoretice. Regulile acestei probe sunt simple: din 26 de intrebari, 22 trebuie sa fie corecte pentru promovare. Desi toate intrebarile sunt din legislatia in vigoare si exista o multime de instrumente utile care ii ajuta pe elevi sa promoveze, rata de insucces este una foarte mare.

Daca urmeaza sa dai examenul auto si vrei sa treci cu brio peste proba teoretica, trebuie sa urmezi cateva sfaturi:

1. Citeste cu atentie legislatia. Este adevarat ca exista foarte multe teste DRPCIV pe internet si ca acestea ajuta foarte mult in procesul de invatare. Cu toate astea, primul pas pe care trebuie sa il faca orice elev al scolii de soferi este sa citeasca legislatia. In felul acesta isi poate insusi o multime de cunostinte si reguli, pe care ulterior le poate contura mai bine cu ajutorul testelor.

People, Background, Belt, Car, Caution, Drive, Driver
Treci cu succes proba teoretica a scolii de sofer

2. Fa cat mai multe teste! Este bine sa iti aloci o ora pe zi pentru teste auto. Sunt numeroase optiuni pe internet, multe dintre ele identice cu cele de la examen. Alege sa faci testele pe un site care iti ofera si raspunsurile corecte in momentul in care gresesti si insista pana in momentul in care ai mai mult de 20-30 de teste consecutive pe care le-ai promovat cu brio. Daca esti bine organizat, nu ai cum sa nu treci peste acest examen.

3. Intreaba-ti instructorul acolo unde ai nelamuriri. Daca nu intelegi ceva, cel mai bine este sa intrebi. Instructorul este acolo sa te ajute.

4. Acorda atentie maxima orelor practice. Pana la urma, scopul examenului este acela de a te face sa conduci responsabil si corect. Orele practice sunt cele in care vei invata cele mai multe lucruri, motiv pentru care este bine sa le acorzi o atentie maxima;

5. Mergi la examen odihnit. Niciodata nu este bine sa ingrasi porcul in ajun, iar aceasta regula este valabila si pentru examenul auto. Cu o zi inainte de acesta este bine sa te opresti din invatat si sa te relaxezi. Dormi, povesteste cu prietenii si stai linistit. Evita alcoolul si lasa petrecerile pentru dupa examen!

Daca respecti aceste reguli si ai incredere in tine, sansele de a trece cu brio peste examen din prima incercare sunt foarte mari.

By alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *